Våra betalningsalternativ 


Faktura + Banköverföring

Nya kunder kan förskottsbetala. Återkommande kunder har 7, 14, 30, 60, eller 90 dagars net med banköverföring. Efter genomförd beställning reserveras samtliga produkter i beställningen under 5 dagar, när överföringen till vårt konto är klart ändrar vi er orderstatus till "bearbetas" och senare "skickad". Ni får ett spårnummer på "order" sidan under "mitt konto". Skicka gärna ett meddelande när ni skickat betalningen till oss i "order meddelanden" sidan så är det enklare att stämma av kontot. Efter 5 dagar utan betalning anses beställningen vara förlegad och abvryts automatiskt, om någon betalning senare går igenom skickas pengarna tillbaka till erat konto minus bankavgiften.

PayPal Faktura (VISA/MASTERCARD/ETC)

Kunder som föredrar PayPal kan få en "PayPal Faktura" som kan betalas med kredit eller bankort från VISA/MASTERCARD/ETC eller med er PayPal balans, vi skapar en PayPal faktura manuellt och skickar den till mejladressen som ni angav vid beställning. När fakturan är betald bearbetar och skickar vi beställningen så snart som som möjligt.

Betalningar med SWISH

Vi undersöker alternativ att lägga till Swish betalningar på hemsidan, kontakta oss om det är intressant för er.


Information för företag och privatpersoner


Betalning för företag inom Sverige/Europa

Vi kräver ett giltigt organisationsnummer eller VAT nummer.

Betalning för företag utanförSverige/Europa

Företag utanför den Europeriska Unionen betalar inte moms. Däremot står företag som importerar för samtliga importkostnader. 

Betalning för privatperson inom Sverige/Europa

Som slutkonstument inom EU tillkommer Svensk 25% moms på fakturan.

Betalning för privatperson inom Sverige/Europa

Slutkonstumenter utanför EU betalar inte moms. Däremot står privatpersoner som importerar för samtliga importkostnader.